2012 m. spalio 7 d., sekmadienis

Ilgasis sekmadienis



Šiandien nusprendėme,kad reikia sekmadienį ir praleisti kaip savaitgalį(savaitgalis atostogose :))-nueinant į gerą restoraną,paskanauti žymiaisiai Argentinos kepsniais. Ramunė jau turėjo numačiusi konkrečią vietą,taigi,nuvykus ten apie 13 val dar kokį 20 min laukėme eilėje,kol atsilaisvins staliukas.Laukti tikrai vertėjo,nes gavome labai gerą Biefe Lomo su raudonu Malbec vynu.
Vakare pirmiausia nuvykome į Lo De Celia.Įspūdžiai dviprasmiški. Iš vienos pusės-draugiški žmonės,kokybiškas garsas ir geras muzikos parinkimas,visiška autentika ir tikrai neblogai pasišokau. Iš kitos pusės-pasijutau per jauna toje aplinkoje,o be to,labai daug buvo visokių "tropicanų",salsų,chacarerų,pasadoblių,merengių ir dar nežinia ko. Tai daugiau panašu į bendruomenės pagyvenusių žmonių diskoteką. Taigi,palikusi Ramunę ten "tūsintis", nuvažiavau į Porteno y Bailarin milongą. Na švelniai pasakius "tvartas",kur muzikos per šurmulį beveik nesigirdi,visiškas chaosas ir šokio lygis ganėtinai žemo lygio,tai,patenkinusi savo smalsumą ir susipažinusi su dar viena Buenos Airių milonga,kuo skubiau iš ten dingau.
Beja,bendras pastebėjimas-šiemet mieste daug daugiau benamių,daug daugiau šiukšlių. Kalbant su vietiniais,jie taip pat pabrėžia,kad nesaugumas padidėjo ,žmonės jaučia ore tvyrančią neigiamą atmosferą.

4 komentarai: