2012 m. spalio 27 d., šeštadienis

Adiós Buenos Aires,amigos adiós

7 valanda ryto,ne taip seniai grįžome iš skirtingų milongų,pasitaisėme naktipiečius-pusryčius,susikrovėm lagaminus,dabar jau galėsime eiti pamiegoti truputį prieš kelionę namo. Kad ir kaip bebūtų gaila,viskas turi pradžią ir pabaigą. Mūsų kelionė taip pat ;). Norisi kuo daugiau sukaupti to dar tangiško jausmo,tai paskutines dvi dienas šokau labai daug.Paskaičiavau,kad vakar 10 val,šiandien taip pat ne ką mažiau.
Taigi ketvirtadienis-nuėjome į mūsų pamėgtą El beso,Lujos milongą. Ramunė ilgai neužsibuvo-išvažiavo į Gricel,o aš prabuvau beveik visą milongą ir pasišokau superiniai su visais ten buvusiais geriausiais šokėjais.Po to dar nuvažiavau į Gricel taip pat. ten radau pilną salę labai įvairiai šokančių žmonių.Po geros prieš tai buvusios milongos rizikuot nebenorėjau,tai "cabasėjinau" tik tuos kuriuos žinojau ir dėl kurių praktiškai važiavau. Na dar ir su milongos organizatoriumi vieną tandą pašokau.


Penktadienis-Jau nuo 19 val mes milongoje El Maipu,San Jose 224.Šioje vietoje ji atsidarė tik prieš 2,5mėn,tai kontingentas dar nesusistovėjęs. Kai atėjom,pamatėm vėlgi labai įvairios pagyvenusios publikos ir daug turistų,kurie elgėsi sakyčiau ne taip,kaip įprasta milongoj ir šoko žiauriai blogai.Tai kai su vienu milongueru išėjau šokt,tai jis ir sako:" nežinau ką čia veikiu tarp tų gringų. Aišku,jūs su Ramona tai porteños". Po tos milongos nuėjom į Yira Yira. Čia publika buvo ženkliai jaunesnė ir iš karto tai jautėsi šokimo stiliuje-jau daugiau salon stiliumi šoko. Ramunė,mane palikusi,išėjo laimės ieškot kitur,o aš,kad labai neliūdėčiau tai šokau.. Iki pat galo.. pusės keturių(nuotraukoje viduryje,La Cumparsitos metu). Na ir kad jau pilną vaizdą susidaryt,grynai pažintiniais tikslais,dar nuvažiavau su pažįstamais iki la Virutos.Smalsu buvo pažiūrėt ar tkrai jau tas velnias toks baisus kaip piešiamas. TIKRAI. Mano akimis tai tango underground'as. Pora tandų pašokusi,taksi grįžau mano,kur jau radau Ramunę,taisančią salotas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą