2012 m. spalio 21 d., sekmadienis

Puerto Iguazu



Paskutinę naktį Iguazu prasidėjo stiprus lietus su žaibais. Taigi atšaukėme savo suplanuotą aktyviąją veiklą ir nusprendėme paprasčiausiai pailsėti prieš grįžimą į BnAs. Gerai išsimiegojusios,išėjome pasivaikščioti po miestelį,kur,tiesą pasakius,nėra ką per daug apžiūrinėti,gal išskyrus,tokią įdomią vietą-Plaza de 3 Fronteras,kur susijungia Iguazu ir Paranos upės ir viename krante yra Paragvajus,kitame-Brazilija,o trečiame-Argentina.
Po to nuėjome pavalgyti kepsnio į restoraną "La Vaca Enamorada"(Įsimylėjusi karvė"). Labai malonus aptarnavimas ir maistas tirpstantis burnoje. Padavėjas nuoširdžiai negalėjo atsidžiaugt,kad iš Lietuvos mes žinome jo restoraną(mat ieškojome sąmoningai,pagal TripAdvisor rekomendacijas).Ta proga mus pavaišino nemokamu desertu-kriaušė marinuota malbec vyne ir kepta su sipupu..mmm..kaip skanu.
Pavalgius,jau gan skubiu žingsniu grįžinėjome į viešbutį,kur mus turėjo atvažiuot paimti shutle autobusas į aerouostą. Šiaip nėra jokių reklamų ar informacijos apie tą paslaugą. Sužinojome klausinėjimo būdu stotyje. Užrašė paslaugus žmogus telefoną, tai pasiskambinome ir rezervavomės. Informacija buvo teisinga. Firma Four tourist travel. Kaina 35 pesai žmogui. Kadangi vietinis skrydis iš nedidelio aerouosto,tai visa tvarka labai supaprastinta. Apie 20 val buvome namuose ir apie 21.45 jau buvome Villa Malcolme,Cachirulo milongoje,kur šokome iki pusės keturių ryto.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą