2012 m. spalio 5 d., penktadienis

Šiauliai-Buenos Airės

Laikrodis sustojo iškart,praėjus muitinės kontrolę Vilniuje. Turiu dvi alternatyvas-priimti tai kaip gerą ženklą,kad viskas-atostogos,ir užteks čia planuoti savo dieną minutėmis arba taip pat galiu susinervinti ir galvot,kad čia jau ženklas,jog nesusipratimų netruks ir,kad nieko gero tai nežada. Pasirenku pirmąjį variantą ir nekreipiu dėmesio į savo laikrodį tol,kol nenusileidžiame Franfurto aerouoste. na o jau tada įsijungia organizacinis mygtukas,ir ieškau laikrodžių parduotuvės,kuri galėtų pakeisti elementą. Tai pasiseka padaryt gan nesudėtingai,apsukus ratą aueouosto platybėse.
Laukimo laikas Frankurte iki skrydžio į Buenos Aires daugiau nei pakankamas-šešios valandos. Džiaugiuosi,kad nepatingėjau atlikt "namų darbų" prieš kelionę ir pasidomėjau galimybėmis kaip kuo komfortiškiau praleisti tas valandas,prieš  13 valandų skrydį,taigi sumokame po 30eur ir sėdime patogiuose foteliukuose,gurkšnojame proseką,užkandžiaujame alyvuogėmis  LuxxLounge. Prieš pat kelionę įlendu dar į prabangų dušą ir jau tada į kelią.
Skrydis toks kaip ir turi būti-"fully booked",tai apie laisvas vietas kojytėms ištiesti užmirštame,supakuojame save į mums skirtą plotelį,pasidžiaugiam,kad nesam aukštos ir pirmyn.
Atvykstame be jokių didesnių nesusipratimų,su taksi vairuotoju dar sudarau tam tikrą sandėrį ir daug geresniu kursu išsikeičiu vietinės valiutos. Bute jau mūsų laukia ir šeimininkė ir agentūros atstovas. Butas teisiog puikus-nei kiek ne prasčiau nei nuotraukose,net skalbimo mašina yra. Taigi įsikūrinėjame ir eisim prekintis maisto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą