2012 m. spalio 7 d., sekmadienis

Pažintys


Šeštadienis gera diena naujoms pažintims ir bendravimui. Pirmiausia nuėjau į pamoką pas Andres Laza Moreno. Jis paliko nuoširdaus ir profesionalaus mokytojo įspūdį.Po to su Ramune nenorėjome praleisti progos sudalyvauti garsaus milonguero Cacho Dantes seminare,nes tai buvo mūsų vienintelis šansas jį pamatyti,prieš mokytojo išvyką į aziją. Čia mūsų laukė siurprizas-priėjo viena moteriškė,paklausė ar mes suprasime Cacho castellano kalbą,nes ji galėtų pavertėjauti. Pradėjome kalbėtis ir.. reikėjo pamatyt jos akis ,kai mes pasakėme ,kad iš Lietuvos.... SAULIUS.. jūs pažįstate jį?.. Taip pat ir mūsų akys atsivėrė-"o jūs ko gero Janis...",Na tada jau pokalbio temos ir tonas pasikeitė,supratome,kad radome geranoriškai nusiteikusią draugę jos asmenyje. Taigi iškart ji rezervavo mums staliuką kartu Lo De Celia milongoje sekmadieniui,o taip pat sutarėme kartu eiti į La National pirmadienį.
Tame pačiame seminare buvo ir toks singapūrietis vaikinukas Isaac,kuris taip pat prisiminė mūsų vaikinus,buvusius čia prieš keletą mėnesių.
Buvo ir argentinietė,turinti draugę,kilusią iš Lietuvos ir ką tik grįžusią iš kelionės po Lietuvą.
Užsitęsus seminarui jau labai skubiai pakeitėme savo kovinę aprangą ir į Cachirulo,Villa Malcolm,kur,dar atlikus papildomą apklausą,buvo pripažinta,kad renkasi aukščiauso kalibro šokėjai. Čia taip pat atnaujinome pernykštes pažintis su milonguerais. Ir kaip gera,kai cabaseo veikia užtikrintai-kai tik pamačiau,kad įėjo vienas milongueras,su kuriuo pernai labai patiko šokti,iškart supratau su kuo noriu šokt sekančią tandą... ir ji buvo nuostabi..
Visa energija išseko prieš  trečią,ir aš,kaip mažas vaikas,pradėjau zyzt,kad noriu miegučio..bet nesvarbu,koks pavargęs esi-grįžus iš milongos pavalgyti-šventas reikalas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą